Vil du være frivillig?
Us Car Camp ønsker alle som gerne vil hjælpe til som frivillig velkommen. Så hvis du ønsker at være med på vores team af frivillige i 2018 - så følg dette link "Us Car Camp Frivillige 2018", hvor du anmoder om medlemsskab til vores facebook gruppen for frivillige.


Vi har flere forskellige arbejdsområder - måske er der noget, som tiltaler netop dig!:
Barvagter
Security
Madlavning til frivillige
Praktisk hjælp på pladsen
Merchandise-salg
og meget mere...

Facebookgruppen giver dig adgang til at kommunikere med Maj-Britt, som er den hovedansvarlige for de frivillige. På facebookgruppen kan du - når du har søgt om medlemsskab - se årets vagtplan, retningslinjer for frivillige, generel information osv.. Du kan herefter skrive til os på facebook (gennem gruppen) og blive sat på vagtplanen.

Under træffet får man mad og drikke under sine vagter. Når man møder op på pladsen skal man henvende sig til personalet i Parkhuset.

Som tak for indsatsen afholder vi efter træffet en evalueringsfest for alle frivillige.

Vi tør næsten garantere at det bliver en oplevelse du aldrig glemmer, da der knyttes nye venskaber og du får en rigtig fed oplevelse - og vi er kun stolte af at kunne sige at de fleste frivillige kommer igen, når først de har deltaget.... Så én gang frivillig - altid frivillig til Us Car Camp!

Du kan også følge med på updates om Us Car Camp på facebook ved at klikke her

 

Håber vi ses!

 

Med venlig hilsen
Us Car Camp