Vil du være frivillig?
En kæmpe stor tak skal lyde til alle vore frivillige, som knoklede løs og fik opgaverne løst i 2017!
Vi glæder os til forhåbentlig at se Jer alle igen i 2018 - og måske også hilse på nogle nye, friske frivillige....

 

Us Car Camp ønsker alle som gerne vil hjælpe til som frivillig velkommen. Så hvis du ønsker at være med på vores team af frivillige i 2018 - så følg med her på siden, da facebookgruppen for frivillige 2018, vil blive oprettet snarest muligt. Vi annoncerer selvfølgelig her på siden, når gruppen er åben for tilmeldinger :-)

Vi har flere forskellige arbejdsområder - måske er der noget som tiltaler netop dig!:
Barvagter
Security
Madlavning til frivillige
Praktisk hjælp på pladsen
Merchandise-salg
og meget mere...

Facebookgruppen giver dig adgang til at kommunikere med Maj-Britt, som er den hovedansvarlige for de frivillige. På facebookgruppen kan du - når du har søgt om medlemsskab - se årets vagtplan og se hvor der mangler folk. Du kan herefter skrive til os på facebook (gennem gruppen) og blive sat på vagtplanen.

Som frivillig får du selvfølgelig fri adgang til pladsen (forudsat man bosætter sig i frivillig-områderne! Ønsker man at bo inde i selve parken skal man betale på lige fod med vores gæster - dog forudsat at man også har amerikanerbil).

Under træffet får man mad og drikke under sine vagter. Når man møder op på pladsen skal man henvende sig til personalet i Parkhuset.

Som tak for indsatsen afholder vi efter træffet en evalueringsfest for alle frivillige.

Vi tør næsten garantere at det bliver en oplevelse du aldrig glemmer, da der knyttes nye venskaber og du får en rigtig fed oplevelse - og vi er kun stolte af at kunne sige at de fleste frivillige kommer igen, når først de har deltaget.... Så én gang frivillig - altid frivillig til Us Car Camp!

Du kan også følge med på updates om Us Car Camp på facebook ved at klikke her

 

Håber vi ses!

 

Med venlig hilsen
Us Car Camp